LimeTech

IT SERVICES

Technician removing server from rack mounted server

Server en netwerk beheer

Met jaren ervaring in installatie van servers, configuratie en beheer van de netwerken bij de groot en kleine bedrijven, zijn jullie bij ons in goede handen.

Netwerken en servers moeten altijd goed en stabiel functioneren. Daarodoor bieden wij de beste en stabiele oplossingen voor ieders budget.

Heb je een server nodig of heb je een probleem met jouw netwerk? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie

QuickSupport

Wij helpen jullie ook op afstand voor alle problemen met jullie computer, printer, tablet, smartphone, software, hardware, online- of offlineproblemen.

Online Support team in office.
Man repairing hard disk at workplace

Data recuperatie

LimeTech kan gegevens herstellen van harde schijven in elk scenario voor gegevensverlies.

Indien u meer vragen heeft of extra informatie nodig heeft, aarzel niet om ons te contacteren

 

 

LimeTech is een groeiend bedrijf met een team met meer dan 20 jaar ervaring in online- en offline marketing, netwerkbeheer, web en applicatie ontwerp en development, hosting en servers, IT Service, herstel en onderhoud van Mac en Windows computers, smartphones en tablets, enz.

Wij zijn een team met deskundige en ervarende collega’s die willen bedrijven met creatieve oplossingen vooruit te helpen. Wij nemen al het zorg en verantwoordelijkheid over jullie marketing en IT over.

Een website of een webwinkel te ontwerpen of een applicatie op maat voor uw bedrijf, is wat we al meer dan 20 jaren voor ons klanten doen.

Simpel gezegd, Bij LimeTech moet u geen zorgen meer over uw marketing en IT maken.

Indien u meer vragen heeft of extra informatie nodig heeft, aarzel niet om ons te contacteren.